Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Διπλά για Παγχανιακό, Τιτάν, άσσοι για Άρη και Ποσειδώνα


Μεγάλη εκτός έδρας νίκη για τον Παγχανιακό με σκορ 5-2 επί της Δάφνης στο Εμπρόσνερο.
Το παιχνίδι για τον Παγχανιακό ξεκίνηση στραβά καθώς στο 12' έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ποντικάκη. Στο 17' όμως ο Γιούλας με το 24ο φετινό του τέρμα άνοιξε το σκορ για να ισοφαρίσει η Δάφνη στο 25' με τον Μοχλάκη. Στο 30' ο Παγχανιακός πήρε εκ νέου προβάδισμα με τον Μακρή- Τσαλίκη με κοντινή προβολή, για να ισοφαρίση και πάλι η Δάφνη με τον Κουτσουπάκη στο 44'. Στο δέυτερο ημίχρονο τα γκολ τον Σκεπασιανού (50'), Κόσεκ (79') και Δελιανίδη (81') έδωσαν την νίκη στην ιστορική ομάδα της Νέας Χώρας.


Στον Αλικιανό ο Τιτάν πήρε σημαντική νίκη με 3-1 επί του Χάλη με σκόρερ τους Ι. Μανανεδάκη (6') και Π. Πετράκη (44' & 58'). Για τον Χάλη είχει ισοφαρίσει προσορινά σε 1-1 ο Κοπάτσι στο 17'.

Ένα γκολ από τον Σ. Μπουτζαλή στο 65' ήταν αρκετό για να κάμψει την αντίσταση της Άμιλλας ο Ποσειδώνας στο γήπεδο της Σούδας.

Στον Ταυρωνίτη ο Άρης Βουκολιών κέρδισε με 2-0 την Α.Ε.Κ. Χανίων και πήρε την ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου. Τα γκολ των νικητών πέτυχαν οι Γιανναράκης στο 40' και Παναγιωτάκης στο 85', ενώ είχαν και δύο δοκάρια με τον Γιανναράκη από εκτελέσεις φάουλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Join us on Facebook

Translate